Дребните инциденти на пътя са част от премеждията, които изкачат пред всеки шофьор, а често ситуациите може да доведат и до главоболия. Особено, когато една от страните в ситуацията избере "да се скрие", пише glasnews.bg.

Не по този начин решава да постъпи столичен водач. Мъжът разказва, че неволно е удраскал кола в квартала си, не разбрал за станалото, но после е установил, че има щети. Така мъжът решил да прибегне до помощта на социалните мрежи в търсенето на собственика на машината.

Столичанинът желае да се свърже с него - вероятно,  за да уточнят как да процедират за щетите.

Ситуацията буди вълна от позитивни реакции на фона на серията от случаи, в които водачи откриват колите си с малки или големи щети, а от виновника няма и следа.

Вижте целия разказ на Виктор Табаков:

"Здравейте.

Вчера (28.05.), при десен завой, някъде около 54-ти блок на общежитията, минах много близо до бял автомобил(мисля, че беше джип или пикап). Като помислих, че съм се разминал безопасно се прибрах без да погледна, но тази сутрин видях, че съм го одраскал. Ако собственикът или някой, който има информация, види това, нека се свърже с мен. Благодаря."

Подобни битови истории, при които има желание за справяне колегиално с проблеми, показват, че винаги има начин да не бягаме от отговорност, но да поемем последствията (дори и дребни) от дадени действия.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук