Зрелищна каскада в центъра на София изуми мрежата. Кадри, запечатали последиците от безумното шофиране, се появиха във фейсбук групата „Забелязано в София”.  Произшествието е станало в сряда следобед на малката уличка „Любен Каравелов”.

На снимките се вижда кола, която е обърната по таван, а отгоре й има клони. Шофьорът определено доста е юркал колата и най-вероятно е изгубил контрол над нея. Той е минал през тротоара, изкъртил е ограничителните колчета и е повалил дърво. 

Очевидци твърдят, че до инцидента се е стигнало след засичане от страна на друг шофьор.Всички в мрежата се чудят - с каква скорост се е движил шофьорът, за да завърши всичко по този начин. И изразяват надежда при зрелищния инцидент да няма пострадали. 


 
„Тоя да не е решил, че е на магистралата?!”, „Поредния урод”, „Наблюдаваме пореден епизод от сериала “когато главата е куха, страда цялото тяло”, „Трябва да си рядко срещан идиот, за да направиш такова ПТП в малка уличка”, „За такава олигофрения трябва съдебна присъда!”, са само част от гневните коментари по адрес на водача, които се появиха под снимките.


 
Има и такива, които с чувство за хумор отбелязват, че най-вероятно колата е паднала от някой висок етаж.


Запознат отбелязва, че на въпросната улица живее Кристиан Николов, който навръх Великден с мощния си джип уби журналиста Милен Цветков.