28-годишната руска актриса Анастасия Шулженко публикува в Instagram своя фотография, на която е чисто гола в леглото, с което явно показва, че не се притеснява и не се тревожи за нищо.

Преди време тя обяви за любовната си връзка с женения стриптизьор Сергей Глушко -Тарзан, съобщават световните издания. Междувременно, съпругата на Тарзан сексапилната певица Наташа Корольова, която неведнъж е имала концерти и в България, е подала сигнал в полицията за кражбата на бижута на стойност 5 милиона рубли, както и 3 хиляди евро от апартамента.В този момент Корольова е била заминала на почивка, а Тарзан е вдигнал купон, който се превръща в силен скандал заради изневярата. Впоследствие, за кражбата е обвинена именно любовницата на Тарзан Анастасия Шулженко.


Снимки на Сергей Глушко заедно със съпругата си Наташа Королева отляво и с любовницата си Анастасия Шулженко отдясно

На пикантната фотография Анастасия се е настанила в леглото, едва покривайки голите части на тялото си. Тя е избрала такава поза и ъгъл, че контрастът между тънка талия и пищни бедра да е още по-очевиден. Към снимката публикувана в мрежата Шулженко пише, че не се срамува да участва в такива фотосесии да ги показва.

"Ах, да, за моралистите отговорът е не, не ме е срам", написала е тя.По-рано актрисата стана участник в няколко телевизионни предавания, където разкри пикантни подробности за връзката си с Тарзан и дори е показала съвместно интимно видео. След това тя е решила за първи път след скандала да се срещне със Сергей Глушко и да разговаря с него. Но идеята на момичето се е оказала неуспешна.