Американският певец Майкъл Джексън многократно се е подлагал на пластични операции, за да подобри, по думите му, лицето си.

Наскоро обаче бившият му охранител Мат Фидес за първи път разказа каква точно е била причината за първата промяна на външния му вид. Оказва се, че това е заради обиди от роднини.

„Семейството на Майкъл го дразнеше за размера на носа му. Наричаха го „голям нос“ и така нататък. Той казваше, че баща му е този, който го тормози най-много и се обръщал към него със следните думи: „Ти не си го получил от мен, ти го получи от майка си“, тези думи наистина много нараниха Майкъл“, разказва мъжът в подкаста "The Stephen Sully Study".

Начален Бонус до 1500 лв. за Онлайн Казино Игри от efbet!

Затова през 1979 г. Майкъл прави първата си ринопластика, за да спре тормоза на баща си. Певецът имал и нараняване на носа, така че операцията решила два от проблемите на Джексън, което охранителят описва по следния начин:

„Майкъл танцуваше средно около три часа на ден. На един етап той правеше 50 последователни завъртания и веднъж падна. Той счупи носа си и видя това като чудесна възможност да го направи по-малък."

Охранителят допълва, че след това Майкъл Джексън е имал много хирургически интервенции и дори не можел да си спомни точния им брой.

"Не знам колко операции е имал. Не съм го обсъждал подробно с него. Тогава не можехме да говорим за пластична хирургия или ботокс. Той трябваше да поддържа този имидж, защото зад гърба си имаше звукозаписни компании, които плащаха милиарди“, казва Фидес.

Превод и редакция: БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук