Сръбската певица Светлана-Цеца Ражнатович е режисирала до последната подробност сватбата на сина си Велко с Богдана, която е насрочена за 24 ноември. Това съобщава сръбският Blic.

Именно тя е направила на младите предложение, на което те не могли да откажат: да се возят в Ролс Ройс от старите модели. 
 

С него синът й Велко ще отиде да вземе булката, оттам двамата ще пътуват до църквата за церемонията, после младоженците ще пристигнат с английския луксозен автомобил в ресторанта.
 
"Цеца предложи да намери луксозен Ролс Ройс, който да е само за младоженците. И двамата бяха въодушевени от идеята й и бързо договориха всичко", разкрива източник, близък до звездната фамилия. 
 
Тя оставила Велко и бъдещата си снаха сами да подберат от каталог колата, която ще е от класическите по-стари модели. Всичко останало е планирано от Цеца до най-малката подробност. Така например Богдана ще носи нейната сватбена рокля по време на църковната церемония.
 
Светлана-Цеца Величкович е вдовица на застреляния на 15 януари 2000 г. пред хотел в Белград Желко Ражнатович-Аркан. Бившият тартор от агитката на Цървена звезда бе в списъка на Интерпол на най-търсените престъпници за грабежи и убийства в цяла Европа през 70-те и 80-те години на миналия век.
 
Скандално АУДИО разкри ролята на Аркан в дългогодишната война между Цеца Величкович и Драгана Миркович!

Впоследствие той оглави парамилитарните чети "Тигри", обвинени за военни престъпления по време на войните при разпадането на бившата Югославия - в Хърватия и в Босна и Херцеговина.
 
Аркан е баща на 9 деца от 5 различни жени, две от тях - Велко (23 г.) и Анастасия (21 г.) са от брака му с Цеца.