Калина Кузманова, известна повече като Галя от риалити сериала „София- ден и нощ“ пусна избрани дрехи от лятната си колекция с 30%. Начинаещата дизайнерка, обяви специалната промоция на собствения си сайт justkalina.com, с което предизвика фурор сред почитателите си. Сексапилната блондинка се е посветила изцяло на собствената й марка за дрехи Just Kalina, с която дебютира преди година сред българските дизайнери и обра овациите на критици и модни специалисти.

Според нейни близки риалити звездата се е посветила изцяло на отворения наскоро онлайн магазин. Калина се занимава с поръчките и връзка с клиентите, и доставките и тн. Освен това самата тя позира като модел с всяка една своя дреха.

За да отпразнува подобаващо първата годишнина от лансирането на марката й русото изкушение обяви във своя Instagram профил, че до края на месеца всяка неделя ще дава на една от своите клиентки ваучер, избрана дреха или подарък изненада. „Преди точно една година създадох Just Kalina , която за една година вече има голямо семейство , в което сте всички Вие , които повярвахте в нея и в мен ! Пожелавам си това семейство да продължава да се развива и да расте, да продължавам да Ви изпращам моята любов, чрез всяка една дреха , пожелавам си красотата да изпълва дните ни и да не оставя място за мрака и си пожелавам още дълги години да бъдем заедно и да вървим напред към един по-красив свят изпълнен с любов !, каза Калина в социалните мрежи.