Американската актриса Дженифър Анистън, която наскоро отпразнува 50-годишния си рожден ден, се снима в пикантна фотосесия за списание Harper's Bazaar. На фотографията, публикувана в акаунта в Instagram на изданието, актрисата позира топлес. Дженифър Анистън леко прикрива гърдите си с ръка.
Любимата на всички актриса от култовия сериал "Приятели" и редица холивудски филми също така разкрива на страниците на списанието причината, поради която тя няма интимен приятел след развода си със съпруга си Джъстин Теру.

Дженифър разяснява, че е прекалено заета да работи в двете си нови телевизионни предавания, "Първи дами" и "Сутрешно шоу" с Рийз Уидърспун.

"Фокусът е върху работата ми, така че срещите не са един от първите ми приоритети", казва тя.Въпреки това, тя е категорична, че не е приключила с любовта - просто не я търси активно.

Анистън обяснява: "Когато любовта почука на вратата ми, тя ще бъде добре дошла и аз ще я посрещна".Актрисата също така споделя, че не вярва само в една сродна душа. „Мисля, че имаме много приятели по душа. Не мисля, че има само един единствен.На въпрос за звездното парти за рождения ден по-рано тази година, която се появи и бившият й съпруг Брад Пит, Дженифър казва, че стаята е била пълна с любов.

"Имах толкова много любими моменти, дори не знам откъде да започна", продължава тя.

- Струваше ми се, че в тази стая има толкова много любов - всеки от тях бе част от различни моменти от живота ми, от раждането досега.

Превод и редакция: БЛИЦ