Дамите от сериала „Приятели“ са по-склонни на продължение, отколкото мъжете. С момичетата винаги сме казвали, че ще се радваме да го направим отново, а момчетата по някаква причина са по-малко развълнувани. Това каза Дженифър Анистън и допълни: "И така, решихме, че ще направим ... римейк на "Златните момичета" след четиридесет години".

Анистън беше звезда на популярния телевизионен сериал "Приятели" за десет сезона между 1994 и 2004 година. През последните 12 месеца любимците на милиони киномани по света са непрекъснато питани дали ще направят продължение на сериала.

През март обаче, актьорът Мат Лебланк, водещ в "Top Gear", заяви: "Не искам да го правя."

"Хората искат да разберат какво се е случило с героите", продължи актьорът.

"Но това беше кратък период в живота на един човек след колежа, преди да се установи и да създаде семейство. Ако се върнем отново назад във времето всичките тези години по-късно, не знам какъв ще бъде сюжетът. Всички те ще са надраснали този период от живота си, така че просто няма да са същите. Казано направо, не мисля, че някой иска да види как се прави колоноскопия на един стар Джоуи", сподели Мат.

Матю Пери беше още по-откровен, когато беше попитан за ново събиране на актьорския състав на "Приятели" от Мегън Кели. "Ако някой ме попита, ще кажа "не ". Завършихме с толкова високи рейтинги, защо бихме се опитвали да подобрим сериала? Не можем да го подобрим”.