Новият приятел на силиконката Джулиана Гани вече не се свени да демонстрира чувствата си. След като "Малката Джулка" го "показа" едва ден след като обяви, че се развежда, двамата явно няма от какво да се притесняват и той се е задействал. 

Припомняме, че както БЛИЦ писа новата любов на Гани се казва Илиян Найденов. Той е фитнес инструктор, който наскоро е издал и книга. Още онзи ден възлюбеният на силиконката показа чувствата, като публикува открито на стената ѝ сърчица и целувки. Сега обаче той стигна по-далече и показа тяхна снимка, на която интимно са се прегърнали. Като коментар към фотоса той пък е написал: "Тя беше ангел, жаден за хаос! Той беше дявол, търсещ покой". От поста му също става ясно, че двамата са в Монтана.

След това пък заваляха серия снимки и видеа, на които двамата интимничат и видимо се забавляват добре, докато са на почивка вече в Правец.


И макар че мускулестият инструктор и тя изливат сърцата си в социалните мрежи, силиконката продължава да провокира въображението на мъжете. След като пусна своя чисто гола снимка, после тя се показа облечена в змийски принт и заяви: "Нали по душа съм змия".А накрая се пусна и съвсем без гащи, като само заяви: Нямате нужда от мотив,за да изчезнете..Имате нужда от ДЕСТИНАЦИЯ!