За пищна и скъпарска сватба се готви Фики Стораро. За да е всичко перфектно и да е най-запомнящата се ВИП сватба, фолкизпълнителят вече събира пари за големия ден, пише столичен ежедневник.
Първата стабилна финансова бомба за Фики ще е предстоящото му турне из Европа. Този месец Фикрет ще пее в Белгия, Германия и Холандия. Първо ще е изявата му в Белгия на 10 февруари. Там изпълнителят и песните му са добре познати на публиката и затова той е очакван с нетърпение. Още на следващия ден - 11 февруари, предстои концерт на младата звезда в Офенбах, Германия.

Финалът на турнето ще бъде поставен навръх Деня на влюбените, когато е срещата му с публиката в Холандия. Ето защо Стораро ще вземе със себе си новата си любима Гюлчан. Хубавицата от турски произход не само ще се наслади на едноседмична екскурзия, но и ще посрещне Свети Валентин в Холандия в компанията на избраника си.

Гюлчан и Фики са заедно от дълго време насам и нещата между тях са повече от сериозни. Девойката отговаря на всички изисквания на семейство Стораро за снаха. Момичето е младо, непорочно и красиво - точно каквато трябва да е бъдещата жена до Фикрет.