Поредната голяма звезда на Панера скоро ще му бие шута. Фолкпевицата Галена е на път да избяга от чалга гиганта след поредица унижения, които претърпя през последната година. Силиконката е убедена, че работодателите й не заслужават звезда от нейния ранг и си уреждала място при конкуренцията. 
Галена е започнала да работи с най-големия враг на Пайнера – Оцко. Македонският композитор напусна „Пайнер“ след лют скандал и направи своя собствена продуцентска компания. 

Македонският вече има няколко чалгари, които работят за него, между които и Джорджано, но звезда като Галена ще го отпрати във висините. Любимата на Галин Вафлата не само е решила да бяга при конкуренцията, но и е уредила там своята дългогодишна приятелка Лорена, която е ново име в лекия жанр и вече записа първото си парче, в което участва и Галена. До сега младата чалгарка е пяла по кръчмите, но Галена я убеждава да се пробва в истински бизнес. 

Имайки покровителството на голямата звезда, Лорена вече е готова за сцената. Самата Галена пък с нетърпение очаква апетитни предложения от Пайнера, с които да опита да я задържи при себе си, пише „България Днес“.