Филмовата звезда Мила Йовович пристигна у нас за снимките на филма "Хелбой". Тази седмица красавицата, позната от десетки ленти на големия екран, се върна отново с България за поредна продукция, пише "Телеграф".
Мила Йовович е една от главните героини в екшъна "Хелбой", който ще бъде заснет у нас. Актрисата пристигна сама, но съвсем скоро компания ще й правят най-любимите й хора - мъжът й и двете и деца.

Звездата от "Заразно зло" публикува кадър от трансферния автобус на столичното летище и изрази своето нетърпение да започне работа по новата си роля. Снимките на "Хелбой" започват до дни в Бояна. Явно ще се проточат повечко, а това време далеч от дома би се отразило пагубно на Мила Йовович. Тя е адски привързана към децата си и не може да изкара дълго без тях.

При предишното си идване в България, актрисата бе с компанията на съруга си Пол Андерсън и на голямата си дъщеря Евър Габо. Сега тя има и малка принцеса, кяото е само на девет месеца. Тя ще пристигне у нас заедно с татко и кака. Тримата ще запълнят всяка свободна от снимки минута на Мила Йовович. Със сигурност ще си създадат и много спомени на българска земя.