Папараци са направили серия от фотографии на 45-годишната холивудска звезда Чарлийз Терон, докато тя излизала от танцово студио в Лос Анджелис, САЩ, информира "Дейли Мейл".

Актрисата е облечена с къса дреха, като крие очите си зад слънчеви очила, а долната част на лицето си - зад маска, която се е превърнала в постоянен атрибут за мнозина през последната година и половина.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@c.theron_)


Чарлийз, привличайки вниманието със стройните си крака, се отправя към колата, но внезапно показва много повече, отколкото е очаквала. Порив на вятъра вдига долната част на дрехата ѝ и се виждат нейните бикини.Фотографиите бързо са се оказали в мрежата и са привлекли вниманието на феновете, които не са устояли на чара на Чарлийз въпреки конфуза. Потребителите отбелязват, че актрисата изглежда много горещо на случайната снимка.Чарлийз Терон е актриса, родена в Южна Африка. Звездата се е снимала във филми като "Адвокат на дявола", "Лудият Макс". Пътят на яростта" и „Чудовище“.

Пътят към шоубизнеса тя започва като танцьорка, но й се е наложило да се откаже от кариерата в тази област заради травма на коляното. Чарлийз се пробва в киното, където постига световен успех и печели "Оскар" за ролята си в „Чудовище“.

Превод и редакция: БЛИЦ