Чарлийз Терон  каза в скорошно интервю, че Стивън Сегал е затлъстял, преструва се, че знае как да се бие и се отнася лошо към жените. Известната 44-годишна актриса, която се появи в няколко екшън филма, се появи във виртуално интервю с Хауърд Стърн.
 

"Аз влизам онлайн през нощта и гледам как хората се бият. Винаги се натъквам на онова странно видео от Сегал, в което той се" бори "в Япония, но всъщност не го прави", казва тя. „Просто е невероятно тежък и подвежда хората. Той е с наднормено тегло и трудно може да се бие, това е смешно."

Тя оправда суровите си коментари, като заяви, че е трудно да се работи със Сегал, особено за жените. "Нямам проблем да говоря за него, защото той не е много мил с жените, така че ако иска, да се...", каза тя на водещата, на която разкри и защо не иска да се омъжи.

Сегал е обвинен в сексуално малтретиране на няколко жени. Преди две години The Wrap съобщи, че актрисата Реджина Симънс, която е продуцент на „Смъртоносна земя“, го обвини, че я е изнасилил на парти в дома му в Бевърли Хилс, когато е била на 18 години.

Фавиола Дадис заведе дело срещу актьора в полицейското управление в Лос Анджелис, като твърди, че той я е злоупотребил по време на прослушване през 2002 година.

Порция де Роси, която участва с Терон в „Лишени”, туитира за опита си в работата със Сегал през 2017 година. „Последното ми прослушване за филма със Стивън Сегал се състоя в неговия кабинет. Той ми каза колко важно е да има химия на екрана, докато разкопча панталоните си. Изтичах и се обадих на агента си: „Е, не знаех, че той не е твоят тип“, отговори той студено.

Превод: БЛИЦ