Култовият Ванко Русинов се отрече от родния си град Бургас, заяви в национален ефир, че се срамува от това, че е бургазлия и потресе със странностите си журито на „България търси талант”, пише "Флагман".

Предаването с колоритния Ванко, който неведнъж се е превръщал в благотворителна кауза на бургазлии и много хора с големи сърца са му помагали, се излъчи тази вечер в ефира на бТВ.

Още с появата си на екран, 34-годишният мъж попита водещите дали не може да се представи, че е от София, защото се срамувал, че е бургазлия.

Общоизвестен факт е, че е сирак, но и мнозина знаят, че той не пожела да се квалифицира и придобие професия, с която да се храни. Разчиташе преди всички на подаяния. Преди време се уреди и с общински апартамент, но явно бързо е забравил добротата, която е направена за него.

Участието му в кастингите на „България търси талант” бе третото за последните пет години и определено бе потресаващо.

„Аз съм един специален човек, в специален ресторант”, анонсира сценичната си изява Русинов, след което налапа 10-ина цигари и се опита да ги изпуши, но бързо се отказа.

 „Стана ми гадно. Май ще откажа цигарите”!, отсече Катето Евро и остана потресена, след като колоритният бургазлия загаси фасовете в езика си. 

„Това е човекът-пепелник!”, възкликнаха в шоуто, а Ицо Хазарта с ирония коментира: „Страх ме е да кажа пепел ти на езика!”

Вторият талант на Ванко Русинов бе да…пие вода без ръце, а третият номер – да изяде …око от овца!

„Не смеси може да го консумира”, обясни той, след което определи овчия деликатес за „хрупкав”.

„Накрая ще ви разкажа едно стихотворение, което е моя идея”, завърши за ужас на журито Ванко Русинов.

Болна от корана ми вика свали си панталона

Изкарай микрофона, пускай ми Мадона, заведи ме на купона

Аз й викам: Миличка, донеси ми виличка

Толкова си яка, дай да ходим на матрака


„Мисля, че Иван Русинов има голям напредък от миналия път”, иронизира го Любен Дилов-син

„Ужасно е!”, откровена бе Славена Вътова.