Ким Кардашиян явно се е възстановила след шока, който преживя по време на обира в Париж, защото започна да разказва подробности от кошмарното си преживяване, пише в. България днес.
„Бях в леглото си, когато чух трополене по стълбището. Скочих, грабнах телефона си, за да позвъня на своя бодигард, но в това време бандитите нахлуха в стаята и ми взеха телефона. В този момент бях само по прозрачна дантелена риза и най-много от всичко се страхувах да не ме изнасилят”, казва американската тв звезда.

Престъпниците вързали ръцете на Ким с пластмасови белезници, а един клекнал пред нея, както е по прозрачната дантелена ризка и направил същото с краката й до глезените. Точно в този момент тя изтръпнала, защото си помислила, че ще я хвърлят на леглото и ще я изнасилят, както е вързана.

Бандитите обаче се задоволили да я заключат в банята, където я оставили във ваната и да приберат скъпоценностите й. Кардашиян обаче се изплашила и от банята викала и умолявала престъпниците да не я убиват, защото има две деца, като им предлагала да вземат всичко, каквото намерят.

Това обаче се сторило доста дразнещо на бандитите, защото те влезли при нея и залепили устата й със скоч.

След като групата напуснала апартамента, Кардашиан-Уест положила много усилия, за да освободи ръцете си от тиксото. Тя успяла и се провикнала през балкона, от където я чул един от приятелите ѝ – Симон Харуши. Той веднага повикал личния ѝ телохранител и се обадил в полицията, за да сигнализира за случилото се.

Управата на хотела веднага отворила вратата, за да се окаже първа помощ на Кардашиан.

Веднага след снемането на показанията ѝ от полицията, Кими се качила на първия самолет за Ню Йорк и се прибрала при съпруга и децата си, които я очаквали на летището.

В момента психическото здраве на звездата е подобрено, но най-голямо удовлетворение би ѝ доставило, ако бъдат открити и заловени извършители, причинили ѝ тази емоционална и финансова травма.