Тя не беше доволна нито от условията на работа, нито от нейното качество. И тя вече не се сдържа
Проблемът със снегопочистването е навсякъде - щом започне зимата, всички коловози са в задръствания, а пешеходците се лутат до глезените в сняг. 


Преди това те се опитаха да винят трудния климат, особено снежните сезони... Като цяло, за всичко, освен нормалната работа на комуналните услуги. 

Кметицата на Липецк Евгения Уваркина реши да се бори с това.

Тя проведе среща с представители на управляващите компании на града и в един момент просто избухна: „Ще вдигнете стандарта за мен. Заемайте се к**ви, такива. А тези, които не гребат, а вървят по течението, както знаете, аз ще ги изчистя! Почистете!” 

Вижда се, че жената е притеснена от снежните преспи по улиците. Боли я душата. Тази болка е записана от един от участниците в срещата:

Разбира се, изглежда като разговор между мутри. Но може би е невъзможно с комуналните услуги по различен начин - така поне ще направят нещо. Когато се обърнаха към нея за коментар на това „съобщение“, започнаха стандартните извинения: „Фрази, извадени от контекста“, „Проблемът със снегопочистването е много остър“. За съжаление, понякога не може без силна дума.

Превод: БЛИЦ