Въпросът дали между певиците от „Спайс гърлс“ някога е имало интимни отношения измъчва отдавна феновете им. Отговор на него даде в телевизионно интервю Мелани Браун, по-известна като Мел Би, пише „Дейли Мейл“.
 
Тя разкри, че е имала лесбо закачка с Джери Халиуел, вече Джери Хорнър. След многократно задават въпрос по темата Мелани най-накрая призна: „Тя ще ме намрази за това, защото тя живее лъскав живот в къщата си в провинцията със съпруга си, но е факт. Но не беше нещо голямо, просто се случи и ние се смеехме и това беше всичко“.
 
На въпрос на водещия колко често двете са спали заедно, 43-годишната певицата възкликна: „Ох стига, перверзник“. След това обяснява, че е имало само една сексуална случка.

Тя каза още, че очаква хората да бъдат изненадани от закачката ѝ с Джери, която се омъжи за мениджъра от Формула 1 Крисчън Хорнър през 2015 година.
 
Виктория Бекъм сподели за най-големия си и дълго пазен кошмар: Простреляха ме в корема! Мислех, че съм мъртва, но… (СНИМККИ)

Друга нейна колежка от групата – Мелани Чизълм, по-известна като Мел Си, която беше в публиката по време на телевизионното шоу, призна: „Всичко това е ново за мен“.

 

„Казала съм го сега. Всичко е приключено. Тя ще ме убие“, добави Мел Би.
 
Мургавата певица, която се разведе с филмовия продуцент Стефан Белафонте през 2017 година след проблемен 10-годишен брак, разказва подробно за безразборния секс и наркотиците в автобиография, която излезе наскоро. Отдавна е известен фактът, че тя е бисексуална.

Мел Би направи и закачлив коментар за Джери: "Тя има страхотни гърди". А после добави: "Да се надяваме, че когато я попитат за това, което вероятно ще се случи, тя няма да отрече, защото това беше само едно нещо, забавно нещо".

Според информирани източници, след шоуто Мелани се трескаво се опитвала да се свърже с Джери и да се извини на нея и съпруга ѝ. 

Въпреки че Джери още не е коментирала разкритията, в свои стари изказвания е намеквала, че между отношенията между нея и Мел Би били "повече от приятелство". 

Превод и редакция: БЛИЦ