Дни преди прекрасните  празници и верен на високите си естечески принципи Ники Манолов поднася на своите почитатели своя коледен подарък – песента „Шепот”. Тя е от репертоара на Лили Иванова. Великата ни прима, която многократно е демонстрирала своята подкрепа за талантливия изпълнител, за втори път му подарява песен, която всички се надяват да има съдбата на безспорния хит ”По-добре”, с която Ники спечели многобройни награди на престижни международни конкурси през последните 5 години. 
„Шепот” е по музика и текст на Явор Кирин, аранжимент Ангел Дюлгеров. Всъщност първото представяне на песента беше на юбилейното 25-о издание на „Славянски базар” в Беларус, където Николай Манолов бе член на жури, след като през 2015 г. спечели второ място в конкурса.  Там на сцената редом с Майкъл Болтън, Алла Пугачова, Валери Леонтиев и други, Николай Манолов представи „Шепот” в съпровод на Националния академичен  оркестър на Беларус под диригентството на н.а. М.Финберг. Песента бе изключително добре приета от всички звездни гости на фестивала, участници и публика, но безкрайно прецизната към всичко, свързано с музиката, Лили няколко месеца продължи да работи с младия изпълнител върху всеки детайл от песента. 

„Шепот”, изпята от Лили Иванова преди 9 години,  вече е в ефира на българските радиостанции в очакване да се превърне във „вик”,  с който да си припомним, че истинската музика е неподвластна на времето.