Очарователната Мария Бакалова, която получи световно признание за своя актьорски талант, пристигна у нас преди броени дни, специално, за да озари ексклузивно януарската корица на българското издание за превенция на Вашето здраве -  „Genica News“.

Звездата заяви в ексклузивно интервю пред Атанас Месечков, че вече е направила и дебюта си, като продуцент на филм. Лентата носи името The Honeymoon  и предстои да излезе на големия екран през първите месеци на 2022 г. Повече за продукцията ще научите в интервюто на Мария пред Месечков, което ще излезе на 05.01.2022 година.

Мария споделя откровено за своята работа като продуцент, като повдига  завесата около новите си професионални проекти и разкрива дали сред участниците в продукцията й има поканени български актьори. Първата номинирана за „Оскар“ българка най-чистосърдечно е готова да отвори вратите на Холивуд за родните таланти в сферата на киното.

На страниците на Genica News ще прочетете още много нечувани и лични истории от живота на прелестната Мария Бакалова. 

Списанието ще излезе от печат на 15.01.2022 година и ще го намерите в мрежата на вериги "Фантастико". Работата по този проект бе възложена на екип от изключителни професионалисти, начело с най-утвърдения фотограф в страната ни - Костадин Кръстев-Коко, водещ е г-н Месечков, а  редактор Ива Софиянска-Божкова.

Стайлингът й е дело на личната й стилистка в Америка Джесика Пастър-Jessica Paster, подбрала за фотосите модели на брандове, сред които са Louis Vuitton, Dolce and Gabana, Balmain, Zuhar Murad.

Наред с ексклузивното интервю на най-признатата ни актриса, верни на своята мисия към Вашето здраве, в броя сме засегнали множество теми, които ще ви предпазят, "излекуват" и тласнат към животоспасяваща превенция!