След като Кийт Ричардс обяви, че най-накрая се е отказал от употребата на наркотици, сега феновете на „Ролинг стоунс“ ще останат още по-шокирани като разберат, че Мик Джагър спира с ходенето по жени. Легендарният вокалист, за когото се твърди, че е вкарал в леглото си над 4000 жени, най-сетне е намерил удовлетворението с балерината Мелани Хемрик, съобщава „Дейли Мейл“.
 
Както Джери Хол и цял куп други негови партньорки са научили по трудния начин, Джагър никога не е практикувал моногамията. Сега, обаче, той се е зарекъл да бъде вече мъж само за една жена.

 

75-годишният Джагър и 32-годишната Хемрик започнали да излизат през 2014 година, малко след трагичната смърт на последната му приятелка – дизайнерката Лорън Скот. Въпреки раждането на сина им Деверо през 2016 година, приятели на звездата твърдят, че той все още „играел на терен“. Спрял едва наскоро.
 

„Когато Мик и Мелани започнаха да излизат, той ѝ даде да разбере, че няма да бъде само с нея. Той беше абсолютно честен с нея“, разкрива източник от Ню Йорк.
 
Последно певецът беше свързван с ослепителната холивудска продуцентка Нур Алфалах, която е едва на 22 години.
 


„Връзката на Мик с Нур продължи няколко години и, разбира се, се застъпи с тази с Мелани, но приключи в добър тон. Той даде обещание на Мелани, когато бяха на Мистик за Коледа. Най-накрая е готов да се спре и да бъде мъж само за една жена“, разкрива негов близък.
 
Джагър е забелязан миналата седмица на партито на „Юнивърсъл Мюзик“ след наградите „Грами“. Източник, който го е видял заедно с Мелани, разказва: „Той изглежда много щастлив и доволен в нейната компания. Не погледна друга жена цяла нощ. Не съм го виждал толкова щастлив от години“.
 


Превод и редакция: БЛИЦ