С трогателно обръщение и връщане към старите ленти Нина Добрев зарадва майка си Михаела. Поводът е денят на майката, който в САЩ се отбеляза вчера, а актрисата с български корен изрази любовта си в социалните мрежи.

„Как можеш да изразиш с думи огромната благодарност, която изпитваш към майка си? Как й благодариш за всички жертви, които е направила заради теб? Колко много значат за теб нейните грижи и любов? Трудно е. Нашите майки и нашите най-добри приятелки... Можем да пробваме със снимки, защото вярвам, че спомените са безценни. Обичам те, мамо, до луната и обратно!“, гласи част от изповедта й. В профила си в Инстаграм звездата от „Дневниците на вампира“ сподели редица фотографии с Михаела, а феновете отбелязаха, че приликата между двете е поразителна, пише "Монитор".

Почитателите на Добрев у нас пък вече тръпнат в очакване да се завърне на родна земя. Въпреки натоварения си график, да се отбива в България поне веднъж годишно е традиция за Нина, чието семейство се установява в Канада, когато е едва на 2 години.

„От най-ранна възраст се прибирам почти всяка година, за да виждам баба, дядо и роднините. Има много талантливи българи, но аз съм една от малкото в световния шоубизнес с български корени. Усещам много национална гордост, любов и подкрепа, когато съм там", сподели преди време в интервю актрисата.