След жестока надпревара между четиримата финалисти в „Гласът на България“, зрителският вот определи Виктория Динкова и Ния Петрова да се изправят една срещу друга в крайната битка за победата в шоуто и голямата награда от 50 000 лева. За съжаление, въпреки прекрасното си представяне, Рафаел Пашамов и Оливия Николова не успяха да се класират за последния етап на състезанието.

Преди двамата финалисти да бъдат обявени, зрителите се насладиха на прекрасните вокали на четиримата певци, които представиха по едно солово парче и по едно в дует с треньора си. Оливия Николова загря сцената с песента „Come here for love“, като до нея, свирещ на китара, беше приятелят й Ед. Заедно с Камелия пък изпя хита на треньорката си, с който тя се превърна в звезда - „Ти си“. Емоционалният Рафаел Пашамов сбъдна още една мечта, излизайки с идола си Графа за дуетното им парче „Вълк единак“.

Соловата му изява пък беше с „Castle on the hill“. Виктория Динкова и Поли Генова представиха по свой оригинален начин шлагера „Вървят ли двама“, а самата варненка развълнува с хита „What goes around... comes around“. Ния Петрова имаше двойно мъжко подкрепление по време на песента „По-полека“. Заедно с нея на сцената излязоха Иван Лечев и Стефан Вълдобрев. С края му Стефан отправи предложение към Ния да се включи в някой от следващите им концерти.

Преди това тя изпълни „With a little help from my friends“. За радост на публиката рап дуото Павел и Венци Венц се разделиха за малко с ролята си на водещи и представиха най-новия си хит „Хавана“. Преди имената на двамата финалисти да бъдат обявени Михаела Филева взриви сцената с парчето „Без етикет“.