Актьорът Крис Прат потвърди, че снимките на филма "Пазители на галактиката 3" ще започнат през януари следващата година, съобщи Contactmusic.
Тридесет и осем годишният Прат е в образа на Питър Куил, известен също като Звездния повелител (Star Lord), във филмовата поредица на Marvel. Крис вероятно издаде малка тайна, като сподели, че снимките на новия филм от поредицата трябва да започнат в началото на следващата година, за да може "Пазители на галактиката 3" да се появи по екраните през 2020 г.

"Кандидат съм да се снимам в "Пазители на галактиката 3" през януари - каза той. - Надявам се, че няма да ме видите за последен път във филм на Marvel, но не съм съвсем сигурен в това."

Той за пръв път разкри, че снимките на новия филм трябва да започнат през януари, когато миналия месец в Instagram изпрати най-добри пожелания на Пом Клементиев, която му партнира в поредицата, по случай рождения й ден.

Прат освен това наскоро настоя, че персонажите в "Пазители на галактиката" са по-хуманни в сравнение с други супергерои, като защити действията на Звездния повелител в "Отмъстителите: Безкрайна война".Източник: fakti.bg