Италианската актриса Азия Ардженто потвърди, че е правила секс с младия си колега Джими Бенет, когато той е бил на 17 години. Подробности около случилото се тя разкри в интервю пред италиански телевизионен канал, съобщава The Local.  

Актрисата и върл активист на движението #MeToo обясни, че срещата е станала по молба на Бенет. Момчето поискало помощ, за да се подготви за кастинг. Ардженто подчертава, че с Дейвид и преди са се виждали по този повод.

„Той започна да ме целува и докосва. Отнасяше се към мен не както син към майка, аз виждах нашите отношения точно по този начин, а като момче с бушуващи хормони. Това ме парализира”, признава актрисата.

„Буквално ми се нахвърли... Той беше върху мен и свърши. Аз не изпитах нищо и не реагирах по никакъв начин, защото случващото се беше немислимо. После призна, че от 12-годишен фантазирал за това. За него бях ловен трофей”, добавя Ардженто.

След това Бенет поискал от актрисата 3,5 млн. долара, за да не раздухва случая. Любовникът на Азия – готвачът и телевизионен водещ Антъни Бурден, му платил 250 000 долара. През юни тази година той се самоуби, а актрисата отказва да плати останалата сума на младия си изнудвач.  

Припомняме, че наскоро Бенет разказа своята версия за случилото си. По думите му, актрисата го е изнасилила в хотелска стая през 2013 година. Когато влязъл в стаята, тя го почерпила с шампанско, след това започнала да го целува, хвърлила го в леглото и го изнасилила.   

 На 22 август в мрежата се появи снимка от въпросната вечер. На нея Ардженто и Бенет са голи в леглото.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ