Фронтменът на най-прогресиращата българска рок банда Intelligent Music Project Рони Ромеро сподели в профила си в социалните мрежи интересна видео новина на чист испански език.

Вокалистът на Rainbow, който от дълго време е начело на младата и същевременно най-бързо развиваща се рок формация - Intelligent Music Project – зарадва испаноговорящите фенове на рокмузиката по света, че 20 от парчетата на бандата в момента се адаптират на испански език.

Така испаноезичните рокаджии по света ще се радват не само на страхотно звучене на песните, но ще разберат и посланието, заложено от автора на текста и музиката д-р Милен Врабевски, който е и създател на Intelligent Music Project. Едно от парчетата е изцяло по текст на Рони Ромеро – той лично адаптира всички текстове на испански език.

Групата, която представи страната ни на Евровизия, се завръща на българска сцена, за да представи новия, седми поред албум “Unconditioned”, до чието излизане остават броени дни.

Автор на текста и музиката в албума е известният български учен и филантроп д-р Милен Врабевски, с чиято помощ българската култура достига до различни кътчета в цял свят.

Почитателите на групата с нетърпение очакват новия албум, който отново ще е пълен със звездни имена, което е характерно за творчеството на д-р Врабевски и Intelligent Music Project.

Вече излезе клип на сингъла New Hero от новия албум – видеото нашумя с участието на деца, които успяват да спрат стрелба между военни. Рокфеновете ще могат да чуят емблематичната песен, както и останалите парчета от новия албум по време на The Unconditioned Tour, който стартира на 17 август в Античния театър в Пловдив.

На 31 август супергрупата ще забие в културния център в Стара Загора, на 3 септември – в Летния театър във Варна, а на следващия ден – в Летния театър в Бургас. На 9 септември музикантите ще зарадват феновете на Sofia Summer Fest, а на 20 септември ще напълнят с рокаджии Канев център в Русе.