Известната ирландска певица, която наскоро обяви, че се бори с депресията, участва в известното американско телевизионно шоу Dr. Phil. Предварително излязоха подробности за предаването, което ще се излъчи в днешния ден. Певицата разказва в откровено интервю пред водещия много шокиращи факти от детските си години и отношенията си с майка си, информира "Дейли Мейл".
50-годишната Шиниъд О'Конър, която говори публично за първи път след нервната си криза през миналия месец, разкри пред Dr. Phil за насилието, на което е била подложена от собствения си родител. Тя разкрива, че личните й психически проблеми са започнали заради физическото и сексуално насилие, на което е била подложена през детството си.  

"Майка ми определено не беше добре, бих казала, че беше обладана от нещо, макар че не вярвам в такива неща", казва певицата пред Dr. Phil за своята майка. -  "Тя си имаше камера за мъчения и се усмихваше и получаваше наслада, когато ми причиняваше болка".

Шиниъд О'Конър казва по-късно още в интервюто: "Майка ми ме караше да казвам отново и отново "Аз съм нищо. Аз съм нищо", докато през това време ме налагаше. 

Всичко това продължило, докато ирландската певица станала на 13-годишна възраст и тогава избягала от дома си.Певицата отбеляза също така с тъга в очите, че нейното собствено семейство не се грижи за нея макар че призна и за собствена вина относно това.  

"Определено искам да бъда много внимателна в отношенията си с тях, защото аз обичам семейството си и не ги виня", каза Шиниъд О'Конър 

"Никак не е лесно за семействата на психично болните хора", споделя тя.

След това певицата обяснява: "Не искам да излиза сякаш съм жертва в случая, защото аз самата написах до близките си писма, в които моля за тяхното внимание, а след това им отправих също така и много гневни послания. Смятам, че ако семейството ми види как се чувствам те ще откликнат на моето желание да сме заедно.  

Превод и редакция: БЛИЦ