Лео ди Каприо отдавна си е изградил имидж на вечния ерген, който сменя жените през няколко месеца, а те всички са в общи линии от един тип – млади, красиви, за предпочитане манекенки и по възможност русички.


Настоящото му младо гадже се вписва в този тип. Новата тръпка на Лео е Камила Мороне, която е на 20 години, стройна, красива, руса, пишат от eva.bg. Но има една нова и доста интересна подробност - Камила е доведена дъщеря на Ал Пачино. Нейна майка е 42-годишната Лусила Сола, която от близо осем години е със 77-годишния Пачино.

Пачино е участвал активно в отглеждането на Камила и макар да няма брак с майка ѝ, спокойно би могъл да мине за неин доведен баща. Леонардо ди Каприо ще трябва да е нащрек с това момиче, иначе рискува да си навлече гнева на Кръстника.

43-годишният Ди Каприо бе заснет от папараци да се прегръща и целува с Камила Мороне този уикенд по време на музикалния и арт фестивал Coachella. Двамата имаха VIP пропуски за шоуто на Еминем. Тепърва ни предстои да разберем колко ще продължи тази връзка на носителя на Оскар.