В последните седмици един въпрос вълнува интернет. И до този момент продължава да е без отговор: бременна ли е Кайли Дженър? Появиха се конспиративни теории, според които тя е мистериозната сурогатна майка, която ще износи бебето на Ким Кардашиян и Кание Уест.
След като Ким потвърди, че с Кание очакват появата на третото си дете в началото на 2018 година, а анонимен източник, приближен до Кайли, обяви, че тя ще роди момиченце през февруари следващата година, спекулациите избухнаха.

Феновете на конспиративните теории бяха 100% сигурни, че Кайли е бременна с... детето на сестра си!

И докато интернет е разделен на две, разгадаването на най-обсъжданата бременност на годината пое нов, неочакван обрат. Ако за повечето от вас името Саймън Ъриан е напълно неизвестно, то в Холивуд не е така. Всъщност, всеки един от нас е виждал неговата работа. Защото той е пластичният хирург на звезди като Дженифър Лопес, Клоуи Кардашиян и Кайли.

Доктор Ъриан каза, че филърите за устни не трябва да се инжектират на жени, които са бременни, пише HelloGiggles, цитиран от vesti.bg.

“Препоръчвам на дамите да не прибягват до филърите за устни веднага, щом разберат със сигурност, че са бременни. Никой не знае какви могат да бъдат страничните ефекти на филърите върху дамите, които очакват дете, тъй като до този момент такъв тип тестове не са били провеждани.“

Последователите на Кайли в Instagram отбелязват, че устните на любимата им риалити звезда изглеждат прекалено сочни и по нищо не личи тя да е прекратила  разкрасителните процедури. Разбира се, веднага се появи и фракция, според която Кайли може да е инжектирала филърите преди няколко месеца.

Каквато и да е истината, едно е сигурно: кланът Кардашиян се увеличава, а предстоящият юбилеен десети сезон на семейното риалити шоу обещава да бъде още по-интригуващ. А мистериите, тайните и загадките около едни от най-влиятелните знаменитости на нашето време, обещават да поддържат интереса към тях.