Светската лъвица Ким Кардашиян разкри дълго пазена тайна, която хвърли почитателите й в шок. Риалити звездата, която се подготвя да стане майка за трети път, призна, че по време на първата си бременност едва не е загубила бебето.
Моделката разказва, че един ден се е почувствала много зле, започнала да кърви. Изплашила се толкова много, че незабавно потърсила лекарска помощ. След прегледите лекарите й съобщили, че сърчицето на бебето не бие и ще трябва да я подложат на операция, за да отстранят мъртвия плод.

Когато медиците я включили към апарата обаче, забелязали, че сърцето на бебето отново бие.

След инцидента Кардашиян станала много внимателна и започнала стриктно да спазва предписанията на лекарите.След раждането на Норт, звездата реши да има още едно дете. И втората й бременност мина доста тежко, но за щастие бебето се роди живо и здраво.

Наскоро стана ясно, че Ким и мъжът й Кание Уест смятат да имат още едно дете, но този път са решили то да бъде износено от сурогатна майка.  Според първоначалната информация, бебето трябва да се появи на бял свят в началото на следващата година.
 
Преди дни пък в медиите се появи информация, че малката сестра на светската лъвица - Кайли Дженър, чака бебе. 

Превод: БЛИЦ