Престолонаследникът на Цар Киро се прави на Валери Божинов. Принц Ангел качи свои видеоклипове с музикални поздрави в социалните мрежи, досущ като нападателя на „Партизан“.

Подобно на Божинов синът на Кирил Рашков се е снимал зад волана на фона на ориенталски ритми. За разлика от любимия футболист на плеймейтките и певиците Ангел Рашков не прави кавъри на Цеца, а слуша своя любим певец Петър Марков и неговия оркестър, става ясно от фейсбук профила му.Музиката, която взривява лъскавата лимузина на принца, пък е по повод наскоро отминалия му рожден ден. "Ангеле, Ангеле, честит рожден ден!", звучи в един от музикалните поздрави, песен с "изключително голяма" музикална стойност и явно специално написана за наследника на ромския барон.

Нападателят на "Партизан" Валери Божинов взриви социалните мрежи преди седмица, когато представи на феновете си видео със своя собствена версия на последния хит на голямата сръбска певица Цеца - "Трепни". В текста на песента, изпята от футболиста, се споменяват два митични образа - Тони Найка и Иконата.

Тони е приятел на Божинов, който държи магазини за спортни стоки. "Иконата" бил друг футболист - Благой Георгиев. Във видеото Валери иронизира Тони Найка, тъй като го победил на футбол на малки вратички.
 

След като предизвика фурор, Валери продължи да качва своите кавъри. Броят на видеата е вече три, отбелязва "България днес". Феновете на Божинов със затаен дъх очакват още музикални поздрави.

Лудия репортер - Даниел Петканов, разбира се, не остана назад и реши да сподели в социалните мрежи свой "кавър" на видеото на Валери Божинов. Забавният клип с гаврата само за няколко часа събра хиляди лайкове.
 

В него Петканов също е в колата си и слуша музика, но за разлика от Валери не ехти Цеца, а рап. Лудия репортер също като футболиста започва да пее за така известния вече Тони Найка. В края на гаврата гушка икона.