Асен Блатечки отново е във вихъра си и сваля една след друга мачките в социалните мрежи. Този път обаче, причината за това е повече от фрапантна и със сигурност ще предизвика много реакции.

Оказва се, че зад провокативните покани и изказвания на Блатечки, всъщност не седи той, а някой друг, който явно бая се забавлява на негов гръб. Фалшив профил на секссимвола на българското кино си прави, каквото си поиска в мрежата.

В профила дубликат на Блатечки има само 700 последователи, а той самият следва над 1500 профили, предимно дамски, и то на известни родни красавици, между които този на модела Златка Димитрова, пише "Телеграф".

Съдържанието в Инстаграм, кръстен на латиница Assen Blatechky, е пълно със снимки на актьора, като повечето от тях биха могли да бъдат открити свободно в интернет пространството. В истинския си профил Асен има почти 30 000 последователи, а името му е Asen Blatechki, твърди още изданието.

Неотдавна се заговори, че Блатечки се е разделил с Диляна Попова именно заради слабия ангел на актьора към жените. Нито един от двамата обаче, до момента, не са потвърдили това. Причината бе момиче на възрастта на голямата дъщеря на актьора, с което той си пишел, изпратило кореспонденцията си на неговата половинка. Оправданието на актьора тогава е, че това са фалшиви чатове.

Не за първи път Блатечки излиза от правия път. Припомняме, че мачото се раздели с първата си жена Катерина, след като тя разкри връзката му с моделката Диляна Попова.