Брад Пит изложи за пръв път свои скулптури в музей на изкуството във Финландия. Проявата се оказа неочаквана изненада за северната страна, съобщава „Гардиън“.

В третия по големина град в страната Тампере американската звезда, която се представя като „предимно самоук“ в това изкуство изложи публично своите творби.

Скулптурите бяха открити от самия Пит в неделя като част от по-голяма изложба на британския творец Томас Хюсаго. Те бяха показани заедно с керамични произведения на австралийския музикант Ник Кейв.

„За Ник и мен това е нов свят и нашето първо влизане в него. Просто го усещам като правилното нещо“, заяви Пит пред местни медии. Сред 9-те произведения на Пит има изображение на престрелка и поредица от силиконови скулптури във формата на къщи, всяка от които е пронизана от оръжие от различен калибър.

„За това е самоотражение. Отнася се за това къде сгреших във връзките си, къде направих грешен ход, къде бях съучастник. За мен това е роденото от притежанието на това, което наричам лична равносметка, да бъда брутално честен със себе си и да отбележа тези, които може да съм наранил, моментите, в които просто не съм бил прав“, каза Пит на откриването.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

Твърди че, се актьорът започнал да се занимава с грънчарство след развода си с Анджелина Джоли. Той прекарвал по 15 часа в студиото на Хюсаго в Лос Анджелис през 2017 г.

 

 

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук