Точно една година след като стана официален краят на връзката между две от най-популярните двойки в света – Шакира и Жерар Пике, певицата се прибра отново в Испания. И веднага го обяви в социалните мрежи: "Хубаво е да се върна в Барселона!", написа Шакира, която веднага се появи и пред погледите и обективите на неделното Гран при на Испания в Барселона. И великолепната й форма предизвика моментално бурно одобрение с възклицания в социалните мрежи като "тя е шиба*ата кралица" и други подобни.

Заедно с нея бяха брат й и синовете й от Пике – Саша и Милан, но журналистите бяха впечатлени и от купчината от около 20 куфара на летището, пише "Телеграф". 

На 4 юни 2022 г. краят на една от най-предъвкваните в медиите връзка стана официален. Шакира и Жерар Пике, заедно без брак от 2011 г., съобщиха чрез официално изявление, че са започнали процеса на раздяла и делба. 

 

Попечителството над децата им Милан и Саша, съответно на 11 и 9 години, се превърна в един от приоритетните въпроси, които да се договорят между страните.

Година по-късно всичко изглежда напълно променено. Колумбийската певица се премести с децата в Маями, нейно постоянно местожителство.

Пике от своя страна вече не е професионален футболист и се фокусира върху бизнес начинанията си като Kings League или своя футболен отбор Андора от Сегунда дивисион.

През изминалите 12 месеца имаше какви ли не истории за двамата - като тази за фигурата на вещицата на балкона на къщата на Шакира, сочеща към дома на бившата й свекърва, съдебни битки и различни спекулации с кого е Шакира.

 

За Пике няма колебания – той бързо преоткри любовта и започна афера с Клара Чиа, сочена за причина за разрива с Шакира.

В пика на медийния бум и с двамата главни герои в окото на урагана, Шакира превърна целия натрупан гняв за случилото се в песенна интрига с ясен получател: Пике. 

Първият „поздрав“ бе „Поздравявам те“ с Rauw Alejandro: “Поздравявам те колко добре се държиш. В това не се съмнявам. Продължете с ролята си. Онова шоу ти отива” или „Как бях толкова сляп и не виждах” бяха част от бисерите, които остави в текстовете.

Вторият, с Ozuna, беше Monotonía. „Бягах за някой, който за мен дори не крачеше.“

 

За да дойде може би най-големият хит, роден от яростта и гнева на пренебрегнатата Шакира: „Сесия #53 с Bizarrap“ революционизира социалните мрежи с култовите сравнения с „Касио“, „Туинго“ и неговата (нова изгора) „Clara mente“.

Самият Пике нямаше как да подмине посланията и реши да реагира с майтап, идвайки на работа модел „Туинго“ на „Рено“, като в своето шоу реши да награждава с часовници „Касио“, също споменати във въпросната песен от майката на синовете му.

Съвпадайки с годишнината от публикуването на споразумението за раздяла, Шакира кацна в Испания днес заедно с децата си, брат си и около двадесет куфара. Източници, близки до двамата, уверяваха, че Пике ще прекоси Атлантическия океан, за да се среща с Милан и Саша, както е договорено, но в крайна сметка това е направила Шакира.

Откакто напусна Каталуния на 3 април в посока Маями, Шакира не се беше връщала  в Испания. 

През това време имаше смяна на адвокати, слухове за предполагаем бой между брата на певицата и Пике, и нейни лични срещи със знамениости като Люис Хамилтън, Джими Бътлър и Том Круз. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук