Популярната американска моделка Емили Ратайковски се умори да рекламира бизнеса на хората и се зае със своя. 29-годишната хубавица не спира да попълва колекциите си от долно бельо, бански и дрехи за вкъщи.

А за да накара феновете си да купуват, тя рекламира всичко върху себе си. Без да й пука дали хората се любуват на продукцията й, или на нещо съвсем друго.На нови снимки, които качи в профила си в Инстаграм, Ратайковски позира с керемиденочервен бански, който с мъка прикрива прелестите й. Златните бижута и бежовите сандали се съчетават по перфектен начин със загорялата й кожа. А позата, която е заела, само подчертава безкрайно дългите й крака.Феновете на модела едва ли са обърнали внимание на банския, но определено не са подминали идеалната й фигура. Поне това става ясно от коментарите под поста й.

„Да бъдеш толкова съвършена просто е незаконно!”, „Сякаш си самата майка природа”, „Колко си прекрасна”, са само част от суперлативите, които 29-годишната британка получи под публикацията си.