27-годишната диджейка от английската столица Лондон Джоди Уестън, е поздравила последователите си в Instagram с коледен кадър, на който позира по пикантен начин.

Момичето украсява дървото с играчки, но в същото време е прикрила тялото си само с гирлянда. Според думите на блондинката, тя няма търпение да отвори подаръците в празничната сутрин и не губи време, за да се облича. Освен това тържеството става много по-интересно по този начин.

"Обикновено отварям подаръците си гола, защото така спя. А на сутринта на Коледа се вълнувам много и искам бързо да видя какво е скрито под елхата", споделя Джоди.Всичко е започнало от това, че диджейката е намерила необичаен начин как да се развесели по време на пандемията, съобщава "Сън". Момичето е решило да се занимава с ежедневните дейности, но без да облича дрехи: тя е почиствала и готвила напълно гола.

„Любопитно ми беше да видя какво е да живееш като нудист“, споделя тя. Красавицата съветва и другите да последват нейния пример.

"Ходя гола няколко часа след ставането. Трябва някак си да озаря дните си в това мрачно време. Съветвам ви и вие да опитате същото. Животът е кратък - забавлявайте се", заявила е хубавицата.Джоди Уестън е диджей, моделка, радио водеща и риалити телевизионна звезда от MTV, BBC One, Channel 5 и Netflix. Вече 100 хиляди души са се абонирали за момичето в Инстаграм.

Превод и редакция: БЛИЦ