Руската телевизионна водеща и блогърка Анастасия Ивлеева е захвърлила всички дрехи, за да се снима за фотосесия за списание Playboy. Тя е публикувала фотографиите на страницата си в Instagram.

В чест на годишнината си 30-годишната Настя Ивлеева е зарадвала феновете като е организирала серията от снимки за априлския брой на Playboy, като тя се появява напълно гола и на корицата.

За няколко часа кадрите са събрали над 800 хиляди харесвания, само потвърждавайки възторга на поклонниците. И наистина, както ще се уверите, снимките могат да накарат сърцето да бие по-бързо.

По време на снимките за списанието блогърката е променяла имиджа си няколко пъти. Тя се появява както напълно гола, така и с различно бельо.Черно-червеният комплект изглежда страхотно върху поразителната блондинка, както и черно-синята дантела. Необичайното бельо с чорапи подчертава съблазнителните извивки на Настя, а обувките на висок ток правят дългите й крака напълно безкрайни.

Под публикацията в мрежата Анастасия Ивлеева е отбелязала, че се е решила на толкова смела фотосесия, без да се замисля за дълго, защото се е чувствала уверена, че може да се справи.

„И аз също си направих подарък за моите прекрасни 30 години! Запознайте се с корицата на Playboy. Избрах най-доброто време за това: по-уверен съм в себе си от всякога“, написала е водещата.Според думите на водещата, фотосесията е била много скъпа и по нея е работил голям екип. "Моят екип и аз направихме тази обложка сами! Във всеки смисъл, от създаването на всяко малко нещо до фотограф и 3D дизайн!", споделено с последователите си Ивлеева. Поклонниците са оценили всички усилия по много възторжен начин.„Кибер партито продължава!“, написала е Ивлеева под снимките и феновете са си спомнили, че съвсем наскоро блогърката е отпразнувала 30-ия си рожден ден, като е организирала огромно тържество в кибербароков стил.Поканени са били много звезди, сред които Филип Киркоров, Алла Пугачова, Николай Басков, Ксения Собчак, Лолита Милявская и други. Всички те са дошли в необичайни костюми, които съответстват на темата на партито. Настя е решила да подкрепи същия стил във фотосесията за Playboy, макар и с минимално количество дрехи.