Мария Силвестър накара феновете си да се размечтаят сериозно, след като тези дни реши да се покаже без сутиен в социалната мрежа.

Атрактивната тв водеща на "Мармалад" по bTV, на която изобщо не й личи, че е на 44 години, прикова мигновено вниманието, а след това използва възможността и да зашлеви мощно силиконките.

Знае се, а и от фотосите на Силвестър е видно, че тя никога не е прибягвала до услугите на пластичен хирург за уголемяване на бюста, което й дава пълво право да не харесва девойките, които залагат основно на силикона, за да се харесат. Нещо повече - тя изглежда повече от добре, за разлика от редица силиконки със стотици кубика силикон в пазвата.

"Не намирам за необходимо да си вдигам самочувствието чрез външни неща, сложени от някой по мен. Харесвам себе си - не защото нямам бръчки или нямам цици, а защото ми допада моята вътрешна същност, която се е поместила в тялото, което съм наела за този живот", откровена е Мария Силвестър, пише Hotnews.bg.

"Не търся флиртове и ухажване на мъжете, които виждат само външните дадености и не оценяват другото. Не виждам смисъл да си прикачвам найлонови торбички в областта на гръдния кош", допълва още актрисата.