Едно от най-очакваните събития през 2018 година не само във Великобритания, но и в целия свят, е сватбата на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл. Спомнете си какви страсти имаше около сватбата на Уилям и Кейт, макар и венчавката им да бе напълно очаквана.

"Дори и да сте вече на над 30 години, има надежда да се омъжите за принц". Много момичета биха искали да се окажат на мястото на Меган, но това не е повод за завиждане. Момичето трябваше да се откаже от любимата си кариера, социалните мрежи и дори от домашния си любимец.  

В кралското семейство вече като цяло са започнали подготовката за тържествата, а Маркъл е започнала да учи етикета и съгласува всичките си желания относно сватбата с кралица Елизабет II. 

Въпреки това, че Меган не може да се оплаче от някакви недостатъци на своята фигура, за сватбата тя ще трябва да отслабне. Актрисата е започнала усилени тренировки, с йога и обръща много повече внимание на хранителния си режим. Все пак в най-важния ѝ ден в живота тя ще бъде наблюдавана не само от близки и роднини, а и от целия свят.  


 

Собственичката на любимото кафене на избраницата на принц Хари разказва: "Тя много съзнателно подхожда към храненето си и винаги следи какво яде. Тя се стреми да бъде здрава. Това за нея е направо начин на живот. Затова тя винаги успява да се справи със стреса". 

Меган яде много плодове и зеленчуци, най-много тя обича броколите. Тя често се глези в кафенето и с кокосови и гъбени супи. Информацията за здравословния ѝ начин на живот вече не учудва никого. Все пак да си спомним, че именно тя накара принц Хари да се откаже от пагубен навик - пушенето. 


Венчавката на двойката ще се състои на 19 май в град Уиндзор. Близки и приятели на влюбените твърдят, че мястото не е избрано случайно. Така двойката искала да изрази своята индивидуалност. Именно там младите са прекарали много време заедно, докато са градели връзката си. Също така Хари и Меган искат да се откажат от пищната церемония в Уестминстерското абадство, каквато имаха Кейт и Уилям, в полза на скромна църковна служба.  


По-рано имаше спорове за това, кой да е дизайнерът на сватбената рокля. Първоначално се смяташе, че кралското семейство ще се спре на Инбал Дрор от Израел, макар и дизайнерът да е свикнал да твори доста откровени тоалети.  

Все пак окончателният избор е бил в полза на Джайлс Дикон. Този култов дизайнер е създал ненадминатият тоалет на сестрата на Кейт Мидълтън, Пипа, и, без съмнение, ще направи неотразима рокля и за Меган.  

Докато тече подготовката за сватбата, Меган се старае колкото се може повече да се сближи със семейството на своя любим. Коледа тя прекара в Сандрингемския дворец, където по традиция се посрещат най-близките на кралицата хора. Всички знаят, че кралица Елизабет II е против скъпите подаръци на Коледа и предпочита забавните такива.


По-рано със смешни подаръци я радваше рижавият ѝ внук. А сега щафетата, както изглежда, е поета от неговата избраница. Източници съобщават, че Меган е подарила на Елизабет пеещ хамстер и кралицата е изпаднала във възторг от изненадата.  

 Превод и редакция: БЛИЦ