Меган Маркъл може да се завърне в Англия през септември. От двореца Кенсингтън планират тогава да направят по-голямо събитие, с което да се почете паметта на принцеса Даяна. В началото на месеца принц Хари се завърна в родината си, за да открие паметник на покойната си майка в двореца, заедно с принц Уилям.

Според "The Sun", от кралския двор ще организират по-грандиозно събитие, на което да могат да присъстват повече хора през септември. Възможно е този път Меган да придружи съпруга си.

"Няма разговори за помирение и дистанцията остава. Това беше стъпка напред, но това не беше мястото и времето за това. През септември се планира по-обширно отдаване на почит за откриването на статуята и Хари ще иска да се завърне", коментира източник.

Скоро се разбра, че Маркъл и Кейт Мидълтън вече са в по-добри отношения. Кейт поддържа връзка с Меган и дори ѝ праща подаръци.

"Кейт много по-често се свързва с Меган, откакто Лилибет се роди, тя изпраща бележки и подаръци и се опитва да изгради връзка. От кралското семейство инструктират персонала да се свързва по-често с Хари и Меган, за да се размекнат те", посочва източник на "Us Weekly".