С постоянните си трансформации, топ-дизайнерката Миглена Каканашева е вдъхновение за стайлинга на много млади момичета. Припомняме, че лятото истерята покрай татуировките й се стигна до там, че тинейджърка влезе с инфекция в болница, опитвайки се да прилича на нея, пише hotarena.net.
Наскоро Каканашева отряза косата си на късо каре и от заклета брюнетка мина в лагера на блондинките. Само месец по-късно, когато карето вече е тотален хит и всяко младо момиче се подстригва, талантливото миньонче реши да мине в другата крайност и удължи косата си чак до ханша.
 
И докато повечето хора се възхищават на дръзките й промени, следват ги или броят по колко пари месечно харчи в скъпия столичен салон, който посещава, за да е винаги уникална, то промените на талантливата бизнес дама могат да бъдат погледнати и от друг ъгъл. 

 

"Многото пари и постоянната мания да е най, дотолкова са замъглили мозъка на дизайнерката Мегз, че тя вече прилича на герой от фентъзи. Прилагам примери с Леголас от "Властелинът на Пръстените", Трандуил от "Хобит" и Драко Малфой от "Хари Потър", коментират фенове на Каканашева
 

Оставяме преценката за това колко силна е приликата на вас. А това с какво още ще ни изненада и докъде ще стигне Мегз с промените си, предстои да видим.