Tопдизайнерката Миглена Каканашева - Мегз безспорно е най-коментираното лице през последните месеци и поради тази причина, именно тя бе първият гост в новата рубрика на предаването на Милен Цветков - "От извора". 
Блондинката бе поканена да развенчае слуховете покрай името си, но почти колабира пред очите на цяла България. В началото на интервюто топдизайнерката определено беше много уравновесена, дори леко надменна в типично неин стил и се нахвърли като лъвица върху водещия, за да развенчае слуховете около бранда си, пише Хот арена. 

При един от неудобните въпроси обаче тя изпаднала в шок и недоумение, последвали секунди на мълчание и на лицето й се изписала огромна болка, очите й се напълнили със сълзи, а ръката й се разтреперила. За миг тя била пред припадък, дори побързала да попита Милен дали тези кадри ще бъдат изрязани от излъчване, но за нейно съжаление не й спестиха сконфузния момент. 

Интервюто продължило едва 2 минути, защото Каканашева не могла да издържи повече. Близки на екипа разказаха, че уж много силната бизнес дама започнала да трепери и да се задушава в студиото, точно както преди няколко години в "Къртицата", когато припадна пред очите на цяла България. Тя започнала да предлага пари, за да не се излъчва репортажът, но темата вече била обявена и нямало как да не излъчат поне най-леките моменти. Когато видяла, че и с пари не става Мегз съвсем се сринала. Не спирала да плаче сигурно от страх, че мъжът на живота й може да я изостави след това интервю. 

Екипът изключително много се притеснил и повикали бърза помощ. Шокът стигнал до там, че Каканашева се свлякла на земята и се наложило охраните да я изнасят на ръце.