Мелани Чисълм, по-известна като Мел Си от британската група „Спайс гърлс“, разкри, че е имала остър сблъсък с колежката си ВИктория Бекъм, заради който за малко да изхвърчи от групата.

Бившата спайска разказа в телевизионно интервю, че инцидентът е от 1996 г., когато момичешката група е присъствала на наградите „Брит“, съобщава „Дейли Мейл“.

„Бяхме на наградите „Брит“ през 1996 г. и към този момент никой не ни познаваше. Пуснахме песента “Wannabe” през лятото на тази година, а това беше през февруари.

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com

Когато си тръгвахме, имаше малко спречкване с Виктория, нищо сериозно, но и казах къде точно да отиде. И на следващия ден това беше станало голям проблем и ми се скараха за това. И разбирам защо, ние трябваше да се държим заедно като момичешка банда“, разкри тя.

Певицата призна, че спорът е станал, след като цяла нощ е имало пиене на шампанско по време на наградите. Това станало точно преди кариерата им да се изстреля.

„Беше ми казано, че ако това поведение се повтори, ще ме изхвърлят“, сподели тя.

По-рано тя е разказвала, че е изричала ругатни по адрес на Виктория Бекъм (тогава Адамс) при същото спречкване. Но изглежда напрежението е изчезнало и двете са запазили приятелството си в продължение на 25 години. Миналия месец всички от групата се събраха за 50-ия рожден ден на Джери Хорнър.

 

Превод и редакция: БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук