Въпреки че не е първа младост, Никълъс Кейдж не спира с опитите да уреди личния си живот. Наскоро стана ясно, че холивудският актьор е подал заявка за разрешение за сключване на брак с Ерика Койке, пише „Дейли мейл”.
 

Феновете му са в шок от новината и има защо. Все пак за новата връзка на актьора не се знае почти нищо. Почитателите му пресмятат, че Кейдж и Койке се срещат от около година. За първи път папараците ги засякоха заедно през април миналата година в Пуерто Рико, където актьорът снимаше филм.Около Ерика Койке витае огромна мистерия. Знае се, че е работила като гримьор в късометражен филм. Никой не знае нито на колко години е, нито откъде е, дори и в социалните мрежи е неоткриваема. За сметка на това феновете й откриха, че много прилича на последната съпруга на Кейдж - Алис Ким.

Все още не е ясно кога ще бъде голямото събитие. Разрешителното за брак важи до края на годината.Според някои сватбеното тържество ще е през април, когато двойката празнува годишнина от запознанството си.

Това ще е четвърти брак за Никълъс Кейдж. През годините той бе женен за Алис Ким, Лиса Мари Пресли и Патриша Аркет.

Превод: БЛИЦ