Американският таблоид „Globe Magazine“ хвърли страшна бомба, като обвини британския крал Чарлз III, че е гей.

Според изданието новоизпеченият монарх е имал нетрадиционна ориентация още от младите си години, във връзка с което британските разузнавателни служби са събирали досиета за скандалните му набези, продължаващи вече 60 години.

Таблоидът пише, че Негово величество имал забежки с „приятели от училище, прислужници и благородници“. Според жълтото издание „Globe Magazine“ това е доказателство за думите на слуховете, че Чарлз избягвал интимни отношения с бившата си съпруга принцеса Даяна, като се оправдавал, че е гей.

Жълтото издание „Globe Magazine“ твърди също така, че „мръсната“ тайна на Чарлз е на път да излезе наяве, тъй като антироялисти искат от него да абдикира в полза на сина си принц Уилям. Според таблоида това може да се случи по време на официалната коронация, насрочена за 6 май 2023 г.

Слуховете за сексуалната ориентация на Чарлз не са нови. От десетилетия личният му живот е подлаган на спекулации, като се твърди, че той е бил хващан с други мъже поне два пъти през годините.

Пикантно: Принц Чарлз шашна всички с неадекватен въпрос: Да стана ли гей?

През 90-те години бившият камериер на двореца Джордж Смит скандализира Острова с твърдението, че е видял тогавашния престолонаследник в „неприлична сексуална поза“ с кралски прислуга.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук