24-годишната топмоделка Бела Хадид може да бъде видяна не само на модния подиум в класически тоалети на емблематични дизайнери, но и у дома с минимум дрехи.

Подобни фотографии красавицата често споделя в своя Instagram с 44,9 милиона свои последователи. На новите снимки моделката позира в задния двор, сгушена на тревата до декоративен каменен кладенец.

За фотосесията Бела Хадид е облякла червен бански костюм със златни верижки. Тя е добавила слънчеви очила с червени рамки и златен медальон, които се съчетават идеално с визията.Моделката е остави дългата си тъмна коса разпусната и е решила да не се гримира, за да изглежда естествено. Поклонниците са се възхитили на фотосесията на звездата, като сред тях е дори нейната колежка Емили Ратайковски. Тя пише към фотографиите, че Бела Хадид винаги изглежда страхотно. 

Ето и още мнения на фенове - "Сякаш цялата сияеш. Вълшебна!", Истинска модна икона! Банският е много секси".Но възторгът на последователите относно банския костюм е поугаснал малко, когато са разбрали, че комплектът от Dilara Findikoglu ще струва на всеки желаещ 449 долара.

Но такъв бански костюм моделът може да си позволи - през 2017 г. тя е на девето място в списъка на Forbes с най-скъпите моделки. По това време приходите на Бела достигат 6 милиона долара.Бела Хадид е американска моделка от палестински произход. Тя е родена в семейството на известния архитект и бизнесмен Мохамед Хадид и моделката Йоланда Хадид.

Преди време пластичният хирург Джулиан Де Силва проведе изследване, според което лицето на Бела е максимално близко до идеалните пропорции и тя може да се нарече най-красивата жена в света.

Превод и редакция: БЛИЦ