Виктор Николаев е аут от ефира, а мистерията се заплита поради факта, че няма яснота каква е причината за отсъствието на емблематичното за сутрешните часове на делничните дни лице на Нова телевизия. 

Вече втори пореден ден Мира Иванова се появи сама на малкия екран и започна да анонсира горещите теми на деня, които ще бъдат засегнати в "Здравей, България". Веднага впечатление направи, че тя отново е сама. 

Отсъствието на Николаев беше осезаемо, но въпреки това неговата екранна половинка не обели и дума по темата. Вместо това в студиото тя покани новинарката Лилия Мустакова, а двете започнаха да се шегуват, че колкото и рекорди да са паднали в понеделник, то в студиото им все си остава страшно студено. 

""Студио" идва от думата "студ", нали знаеш", пошегува се Иванова. 

Въпреки техните шеги и закачки, на зрителите не им стана ясно къде точно се е дянал Виктор Николаев и на какво се дължи отсъствието му. 

Едва ли телевизията би се лишила от професионалист като него, без да е станал някакъв грандиозен скандал, именно след какъвто си тръгна една от екс екранните му половинки - Ани Цолова. По-скоро Николаев или е избрал да си вземе няколко дни отпуск, или пък е бил повален от някой от върлуващите грипове и е взел болничен.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук