През ноември миналата година порнозвездата Лена Нерсесян, известна с псевдонима Lena The Plug, е станала майка.

Момичето предварително сподели с последователите си в мрежата добрите новини, а сега е решила честно да покаже как изглежда тялото й след раждането.

Лена е публикувала в Instagram снимки, на които позира с бебето си, като те са без филтри и фотошоп. Майката е облечена само с бельо и къс топ, който оголва корема й.Звездата от филмите за възрастни не скрива нито бръчките на умореното си лице, нито гънките по тялото си, добавяйки мила усмивка към фотографиите.

Снимките са събрали над 70 хиляди харесвания за ден, а феновете са засипали момичето с комплименти. Те отбелязват, че Лена изглежда страхотно и не трябва да се срамува от тялото си, а да благодари за това, че то е износило толкова прекрасна дъщеря.

"Изглеждаш страхотно. Това тяло е износило прекрасно момиченце и все още е невероятно! Знам колко е трудно да се приема, че тялото се променя след раждането на дете, но ти си необикновена", "И двете сте прекрасни", Изглеждаш още по-красива, откакто стана майка на милата Паркър. Оказваш огромно влияние на дъщеря си,ти си умна, привлекателна, внимателна и трудолюбива", пишат поклонниците в интернет. Потребителите обаче не винаги са подкрепяли порнозвездата. Когато обяви през април, че очаква бебе, атакува я вълна от омраза.

Потребителите писаха, че Лена не може да бъде добра майка и съчувстваха на детето й. Порнозвездата не е мълчала и е споделила, че това е несправедливо. Според мнението на актрисата от филмите за възрастни фактът, че тя продава своите откровени видеоклипове, не влияе по никакъв начин на качествата й да бъде майка.

Превод и редакция: БЛИЦ