Звездата от филмите за възрастни Бъни Колби се почувствала самотна и решила да си потърси приятел чрез сайт за запознанства. Но нещата не тръгнали според очакванията й, пише bg-voice.com.

Когато наскоро опитала да се логне в Bumble – приложение за запознанства, фокусирано върху жените, я посрещнало странно съобщение:

„Достъпът Ви е забранен и ето защо“, като обяснението било, че е изгонена заради промотиране на нейна социална среда и за замесване на приложението в нейната „търговска активност“.
 

Колби е много учудена, защото макар че е известна порнозвезда, с повече от дузина порнофилми и с много номинации за награди в бранша, тя никога не е ползвала приложението за нещо друго, освен да си търси приятел, което правила около 9 месеца по време на пандемията.

Тя пратила писмо в Туитър до екипа на Bumble с въпрос защо е изгонена и след серия разменени съобщения профилът и бил възстановен, като й обяснили, че е била заличена инцидентно.

Като си получила акаунта, порно актрисата започнала да рови из приложението, само за да установи, че в профила й липсва каквато и да е активност. По думите й е станало абсолютно ясно, че тя е неформално отстранена.

“Беше ясно, че профилът ми не се показва на хората“ – казва Колби.
 

Когато тя отново повдигнала въпроса й казали, че по принцип е било грешно, че са й възстановили профила, защото наистина е била отстранена от използване на приложението.

Накрая й било казано, че наистина причината е нейната „търговска активност“, която включвала финансова подкрепа, набиране и склоняване за работа в сферата на развлеченията за възрастни, както и споделяне на линкове към специфични локации.

Актрисата отрича всичко това и заяви категорично, че не е търсила хора за снимки през приложението, както и че е погрешно схващането, че всички в порнобранша изпълняват секс услуги на пълно работно време.
 

Тя пита дали тези, които предоставят такива услуги, нямат право на значима връзка.

Тъй като са известни и други случай на отхвърляне на порнозвазди от сайтове за запознанства, особено звезди на гей порното, Колби изрази надежда в бъдеще мениджърите на такива приложения да сменят вижданията и политиката си.

Тя подчерта, че работниците в порноиндустрията биват дискриминирани и за други неща, като загуба на местоживеене, загуба на странична работа и др.