Актьорът Никълъс Кейдж предизвика фурор в Холивуд, след като се ожени набързо за тайнствената си приятелка Ерика Койке в Лас Вегас, а четири дни по-късно подаде молба бракът да бъде анулиран. Сайтът tmz.com публикува подробности от документа.
 

В него той обяснява, че двамата били зверски пияни, когато подписали. Кейдж посочва: „Ерика посочи, че трябва да се оженят, (Никълъс( реагира импулсивно и без реална способност да разпознае или да разбере пълните последствия от действието си“.
 
Актьорът добавя, че бракът бил измама, защото тя не е разкрила „цялата същност и дълбочина на връзката си с друг човек“. Освен това тя не била откровена и за криминалната си история.
 
Звездата оправдава решението за анулирането, казвайки, че те имали „такъв конфликт на личности и несъгласия, които са толкова дълбоки, че двамата са несъвместими за брак“.
 
Малко по-рано се появиха снимки на Ерик и Никълъс от събота вечер – часове след като сключили брак. Двамата си тръгвали от хотел „Беладжио“ в Лос Анджелис и очевидно не били в добри отношения. Свидетели твърдят, че тя му крещяла. А точно преди да се оженят двамата отново имали разгорещен скандал.
 
Двамата подписали в събота и подали молба за брачно свидетелство. Появиха се и видеокадри от съда, където те се появила да си вземат свидетелството. Подпийналият Никълъс заявил, че Ерика искала парите му. В сряда холивудската звезда подала документи за анулиране.


Превод и редакция: БЛИЦ